Rezime Sretne trke

Drage trkačice i trkači,

zahvaljujemo se svima na sudjelovanju trećeg po redu izdanja Sretne trke. Ove je godine na Trci sudjelovalo preko stotinu trkača iz cijele lijepe naše te se nadamo da ste svi uživali u natjecanju, klopi i dobrom društvu.

Rezultati Sretne trke dostupni su na Internet stranicama Stotinke (gumb dolje), a galerija fotografija će uskoro biti dostupna na našim Internet i Facebook stranicama Maraton kluba Velika Gorica te Facebook stranicama Hrvatske čitaonice sela Kuti (ovdje).

Za sve koji su morali otići prije proglašenja pobjednika svoje medalje i pehare možete preuzeti u dogovoru s našim trenerima (kontakt ovdje).

Ukoliko imate žalbe na rezultate molimo Vas da napišete upit s objašnjenjem o mogućoj grešci te ga pošaljete na stotinka@stotinka.hr i na mkvg@mkvg.hr. Rok za podnošenje žalbi je zaključno s ponedjeljkom, 22.7.2019., nakon čega ovi rezultati postaju službeni.

Kako organizacija manifestacije ove magnitude zahtijeva puno vremena i planiranja, a uspješnost samog projekta ovisi o više ljudi i njihovoj međusobnoj komunikaciji, sitne greške i propusti se uvijek dešavaju. Kako bi ovo sveli na minimum pozivamo Vas da, dok ste još puni dojmova i dobro se sjećate Trke, ispunite kratku anketu o Vašim iskustvima s ovogodišnje Trke – sve ono dobro, sve ono manje dobro, zapravo sve što Vam padne na pamet. Ovo je prilika da nam kažete sve što niste stigli na licu mjesta, a Vaši će nam odgovori uvelike pomoći u organizaciji Trke sljedeće godine. Anketi možete pristupiti klikom na gumb dolje.

Posebno hvala i svim sponzorima i su-organizatorima Sretne Trke.

Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine u još većem broju.

Organizacijski tim Sretne trke,
Maraton klub Velika Gorica
Hrvatska čitaonica sela Kuti