Turopoljska fašnička utrka

Raspis 4. Turopoljske fašničke trke 2020.

Datum i vrijeme održavanja: petak, 7.2.2020. u 11 sati

Mjesto održavanja: Gradski park pored Muzeja Turopolje

Organizatori: Grad Velika Gorica, Turistička zajednica grada Velike Gorice, Maraton klub Velika Gorica

Medijski pokrovitelji: City Radio, Reporter, VG Danas, Kronike Velika Gorice

O utrci:
Glavni cilj trke bit će pronaći 3 fašničke krafne s prikazom maskota koje će biti sakrivene po cijelom parku, a koje natjecatelji moraju pronaći i s njima utrčati u cilj. Ovisno o vremenu ulaska u cilj određuju se prva tri mjesta za koja natjecatelji dobivaju simbolične nagrade. Rezultate svih sudionika utrke TZGVG i MKVG će objaviti na svojim mrežnim stranicama.

U utrci mogu sudjelovati svi željni dobre zabave, neovisno o godinama i starosti. Jedini uvjet za sudjelovanje u utrci je da natjecatelji na sebi moraju imati neki fašnički rekvizit (periku, šminku…), a organizator zadržava pravo utrku učiniti šaljivom ubacivanjem pojedinih zabavnih elemenata.

Sudjelovanjem u utrci trkači imaju priliku dati moralnu podršku djeci koja treniraju u Judo klubu osoba s invaliditetom „Fuji“ iz Velike Gorice, a kojem će TZVG i MKVG nakon utrke donirati potrebne sportske rekvizita.

Prijave:
Prijave se zaprimaju od 10 sati ispred Turističkog informativnog centra ispred Turističke zajednice grada Velike Gorice.Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupani NA VLASTITU ODGOVORNOST te daju pravo organizatoru da koriste sve fotografije i ostale promotivne materijale nastale na ovoj utrci u svoje svrhe. Oko staze će biti suci i redari te okrepa poslije trke!

Startnina:
UTRKA JE BESPLATNA ZA SVU DJECU, no ukoliko želite možete novčano potpomoći ovu sportsku manifestaciju uplatom iznosa od 50,00 HRK, pritom koristeći sljedeće podatke:
• IBAN: HR9723600001102397416
• Naziv primatelja: Maraton klub Velika Gorica, HBZ 80, 10410 Velika Gorica
• Model: HR00
• Poziv na broj: 13-2020
• Opis plaćanja: TFU – potpora Maraton klub Velika Gorica

Nagrade:
U svakoj kategoriji prvo troje (dječaci i djevojčice) biti će nagrađeni simboličnim nagradama.

Sve informacije:
• Turistička zajednica grada Velike Gorice,  tzvg@tzvg.hr
• Internet stranice MK Velika Gorica,  www.mkvg.hr
• Darko Batković, predsjednik MK Velika Gorica (098/9513953, predsjednik@mkvg.hr)
• Bruno Škrinjarić, tajnik MK Velika Gorica (095/8535571, tajnik@mkvg.hr)

 

2. Turopoljska fašnička trka 2018.

U subotu, 03.02.2018, pod snježnim je pokrivačem održana je druga Turopoljska fačnička trka. Pajcek, Žirek i Luk, skupa s tridesetak maskirane djece, njihovih roditelja, baka i djedova su otrčali krug po parku kod Muzeja Turopolja te tako obilježili početak Fašničke republike u Turopolju.

Kod dječaka su se nabolje snašli Ivan Majstorović, Matej Lunikić i Leo Grobenski dok su prve tri djevojčice bile Tena Sopić, Peta Šafranić i Katja Siuc. Čestitke svim natjecateljima.

 

 

Arhiva rezultata za prošle godine

3. Turopoljska fašnička trka 2019.

2. Turopoljska fašnička trka 2018.

1. Turopoljska fašnička trka 2017.