Limači i limačice se uspješno natjecali u Sisku, osvojena jedna medalja


Treće kolo Hrvatske atletske lige Sjever za limače i limačice, održano u Sisku, bilo je jedino natjecanje na kojem smo ekipno nastupili proteklog vikenda. Osim toga, odrasli članovi Maraton kluba Velika Gorica natjecali su se na još nekoliko utrka.

Continue reading

Jasna Mikulić četvrta na prestižnom Medvednica Trailu, i ostali odlični


Naši su trkači proteklog vikenda nastupili na Medvednica Trailu na zagrebačkoj planini. Od petero trkača najvrijedniji je rezultat postigla Jasna Mikulić, završivši na četvrtom mjestu ženske kategorije na stazi od 30 kilometara.

Continue reading

Odlični rezultati naših članova u ligaškim natjecanjima širom Hrvatske


Jaskanski polumaraton kao 7. kolo Hrvatske atletske cestovne lige, miting u Varaždinu kao 3. kolo Hrvatske atletske lige Sjever i Trogirski triatlon kao 1. kolo Hrvatske triatlon lige natjecanja su na kojima su proteklog vikenda nastupili članovi Maraton kluba Velika Gorica.

Continue reading

Vedrana Janjić fenomenalna na triatlonu u Crnoj Gori, Berislav Devčić istrčao svoj 106. maraton


Članovi kluba proteklog vikenda nisu imali nijedan ekipni nastup na utrkama, ali pojedinačno su nastupili na nekoliko utrka u Hrvatskoj i inozemstvu te zabilježili hvalevrijedne rezultate.

Continue reading

Martinović fantastičan na Wingsima, Škrinjarić dvaput četvrti na Prvenstvu Hrvatske


Naši su se članovi proteklog vikenda rastrčali širom Hrvatske – sudjelovali su na utrci Wings for Life u Zadru, na Polojskom duatlonu u Slavonskom Brodu te na mitingu Hrvatske atletske lige Sjever u Čakovcu.

Continue reading

Dobri rezultati na trail utrci po zagorskim bregima, naši na trećem mjestu u poretku lige


Trail utrkom simpatičnog naziva Z brega na breg nastavljeno je natjecanje u KontinenTrail ligi. Na utrci smo bili zastupljeni sa sedam trkača, a ekipa nakon dva kola zauzima treće mjesto u ekipnom poretku lige.

Continue reading

Aktivan vikend za sve uzraste, sudjelovali smo na šest natjecanja, pokupili par zlatnih medalja


Polumaraton Zrinskih u Čakovcu, Prvenstvo Hrvatske u srednje dugom triatlonu na Korčuli, Hrvatska atletska liga Sjever u Kutini i Zagrebu, Prvenstvo Hrvatske u hodanju u Zagrebu, biciklistička utrka Granfondo Popovača – sve su to natjecanja na kojima smo veoma uspješno nastupili proteklog vikenda.

Continue reading

Škrinjarić vice prvak Hrvatske u kros duatlonu


Proteklog su vikenda, u subotu i nedjelju, 15. i 16.4.2023., održana Prvenstva Hrvatske u Super sprint kros duatlonu i Sprint kros duatlonu, u sklopu Green devil utrke na Medvednici.

Continue reading

Naši sjajni na Osječkom polumaratonu, Janjić i Zvonar na pobjedničkom postolju


Natjecanje u 1. Hrvatskoj atletskoj cestovnoj ligi nastavljeno je s 19. Osječkim Ferivi polumaratonom. Nastupilo je šestero naših, postignuvši odlične rezultate, s nekoliko osobnih rekorda i pobjedničkih postolja.

Continue reading

Otvorena 20. sezona Turopoljske lige trčanja

20. Turopoljska liga trčanja startala je u utorak 4. travnja s više od trideset natjecatelja koji su se unatoč hladnom i vjetrovitom vremenu okupili kod Jožekove košare na južnom ulazu u Veliku Goricu.

Continue reading