Škrinjarić nastavlja niz pobjeda na trailu

U subotu, 24.7.2021., održana je trail utrka Ozalj i Vrhovac trail, gdje je nastupio i naš Bruno Škrinjarić. Bruno je nastupio na utrci od 16 km s oko 800 m ukupne visinske razlike.

Bruno nam prenosi svoje dojmove: “Moram priznati da sam stvarno uživao, staza je bila baš po mojoj mjeri – uzbrdice su bile kratke i užasno strme dok su nizbrdice bile duge i blage. Inače nisam “trailaš” tako da nemam naviku niti kužim ekipu koja se “razbija” na nizbrdicama, tako da sam se uglavnom fokusirao što brže odraditi uzbrdice a polagano i oprezno nizbrdice. Od ostatka utrke sam se odvojio nakon nekih 2 km te od tada zapravo sve išao svojim tempom. Ukupno sam završio sa zlatnom medaljom u ukupnom poretku za nešto manje od sat i pol. Hvala organizatoru na odlično odrađenoj utrci i super poklon paketima i nagradama!”

Ovim je trailom Bruno zaokružio jedan lijepi niz – tri trail utrke u tri vikenda i tri podija. Sada slijedi kratki odmor, nakon čega se opet fokus stavlja na nastavak sezone cestovnih utrka i triatlona.

Ukupni rezultati Ozalj i Vrhovac traila su dostupni ovdje.