MARATON KLUB VELIKA GORICA upisuje nove članove

S početkom nove školske godine dolazi nam vrijeme da pojačamo snage našeg Kluba novim članovima! Maraton klub Velika Gorica se svojim djelovanjem već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara kao i putem organizacije sportskih manifestacija koje svi već dobro znate – Turopoljske trke, Sretne trke, Dječjeg jesenskog krosa i Turopoljske lige trčanja.

Rad s atletičarima provodimo u sklopu dvaju programa – Atletske škole i Života u pokretu – te nudimo programe za atletičare i za rekreativce.

Atletska škola našeg kluba namijenjena je svima koji se žele aktivno baviti atletikom te cestovnim ili planinskim trčanjem! Naši članovi redovito nastupaju na Prvenstvima Hrvatske u atletici, polumaratonu, maratonu kao i na drugim brojnim utrkama diljem lijepe naše. Program atletske škole se odvija svaki dan u tjednu po stručnim vodstvom Višeg sportskog trenera atletike Franje Gavranovića te magistre kineziologije Tine Šimek. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Radnik“ u Velikoj Gorici. Kao što možete vidjeti na slici, raspon godina naših članova je sve od đaka “prvašića” pa sve do starijih atletičara. Više informacija o našoj Atletskoj školi kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.

Program Život u pokretu namjenjen je svim rekreativcima kojima je više do opuštanja i održavanja zdravog tijela i duha nego do natjecanja. Treninzi se odvijaju u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnih trenera Gavranovića i Šimek. Program je namijenjen za sve uzraste, ali prvenstveno građane. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Radnik“ u Velikoj Gorici. Više informacija o programu Život u pokretu kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.

Više informacija o našem Klubu, našim utrkama i programima te načinu kako pristupiti klubu dostupne su na našoj Internet stranici (ovdje) i našoj Facebook stranici (ovdje).

Veselimo se vidjeti Vas na treninzima i natjecanjima!

Vaš Maraton klub Velika Gorica