Članovi MK Velika Gorica zlatni na Ekipnom Prvenstvu Hrvatske u krosu

U subotu, 9.3.2019., u Labinu održano je ekipno Prvenstvo Hrvatske u krosu na kojem je nastupio i naš Klub te ostvario odlične rezultate u konkurenciji 25 klubova iz cijele Hrvatske.

Maraton klub Velika Gorica je nastupio s 4 ekipe: mlađe kadetkinje na utrci 800m, kadetkinje na utrci 1 km, mlađe juniorke na 2 km i seniorke na 8 km. Posebno ističemo rezultat mlađih kadetkinja koje su ukupno osvojile najviše postolje i postaju ekipne prvakinje Hrvatske.

Od pojedinačnih rezultata ističemo nastup mlađih kadetkinja – 1. mjesto Tene Petračić i 3. mjesto Tene Martinec, te sjajno 1. mjesto mlađe juniore Nine Vuković.

Isto tako, naš Berislav Devčić nastupio je dvoranskom veteranskom Prvenstvu Hrvatske na utrci od 3000 m u brzom hodanju te s rezultatom od 17:26,75 osvojio 2. mjesto u kategoriji M50.

Čestitke svim našim članovima na odličnim rezultatima. MK Velika Gorica zahvaljuje Zajednici športskih udruga grada Velike Gorice na podršci oko odlaska naših članova na ovo natjecanje!

Ukupni rezultati mlađeg juniorskog prvenstva su dostupni ovdje, rezultati PH u dvorani za veterane ovdje a velika galerija slika će uskoro biti dostupna na Facebook stranicama MK Velika Gorica.