Atletska škola MK Velika Gorica nastupila u Čakovcu

U subotu, 30.04.2022., u Čakovcu je održano 1. kolo HALS-a (Hrvatska atletska liga sjever), u organizaciji AK Međimurje. Nastupilo je dvadeset i sedam klubova i tri stotine četrdeset i četiri atletičara sjeverozapadne Hrvatske. Atletsku školu Maraton kluba predstavljalo je dvanaest atletičarki i atletičara u četiri discipline: 200 m, 300 m, 800 m i 1000 m. Nastupili su: Viktor Benedetti, Anja Petračić, Tena Petračić, Tara Petračić, Lucija Sever, Brigita Grčić, Lucija Breljak, Tena Martinec, Ema Vuković, Livia Debelić, Niko Kelava i Kristijan Matić.

Najbolje klupske plasmane s ukupno drugim mjestima u svojim disciplinama ostvarili su Tena Martinec na 300 m (41,71 s) i Tena Petračić na 1000 m (3:15,26 min). Odlične četveroplasirane na 300 m bile su Ema Vuković i Livija Debelić. Ovi rezultati ostvareni su u dvije različite kategorije odnosno kroz juniorsku i kadetsku konkurenciju.

Viktor Benedetti, Lucija Sever, Ana Petračić i Nikola Kelava zaokružuju plasmane Atletske škole među prvih deset atletičara u svojim disciplinama i kategorijama.

Slijedeća natjecanje našeg Kluba je već slijedeći vikend 08.05.2022. kada će seniorke i seniori kluba nastupiti na 23. Jaska polumaratonu.

Ukupni rezultati Dvoranskog PH za seniore/ke su dostupni ovdje, a velika fotogalerija će uskoro biti dostupna na našim Facebook stranicama.