Održana izvanredna Skupština MK Velika Gorica

U srijedu, 17.04.2019., u prostorijama Gradske sportske dvorane, održana je izvanredna skupština Maraton kluba Velika Gorica.

Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba, g. Darko Batković, g. Franjo Gavranović i tajnik Kluba, g. Bruno Škrinjarić.

Razlog održavanja izvanredne sjednice Skupštine bila je promjena u vodstvu Kluba. Konkretno, dosadašnjeg dopredsjednika Kluba, g. Franju Gavranovića, zamijenila je gđa. Tajana Obradović. Franjo Gavranović će nastaviti djelovati u Klubu kao glavni trener Kluba te se potpuno koncentrirati na postizanje izvrsnih rezultata naših atletičara, dok će Tajana Obradović preuzeti ulogu zastupnika roditelja u Izvršnom odboru Kluba te također pomoći u vođenju Kluba.

Par riječi o novoj dopredsjednici, dr. sc. Tajani Obradović, DVM.

Kao veliki obožavatelj sporta od najranijeg djetinstva bavila se atletikom u Atletskom klubu Mladost gdje je stekla izvanrendne temelje kasnije za tenis. Nakon duže stanke radi ozljede postaje članom Hrvatske reprezentacije u Softball-u, za fakultet se natjecala u tradicionalnim sveučilišnim trkama osmerca te se natjecala na Humanijadi u Rijeci i Umagu iz tenisa, odbojke i košarke. Doktorirala je na kirurgiji na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te danas radi kao direktor Veterinarske bolnice Hospivet. Završava FBA program na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te lokalne zajednice, poduzetništvo i EU. Iz vlastitog iskustava shvatila je koliko je bavljenje sportom bitno i potrebno za daljnji uspjeh u životu te joj je želja tu ideju prenijeti djeci. Radi ostvarenja tog cilja pridružuje se timu kluba gdje radi na daljnjem unapređenju kluba i njegovom razvoju.

Na sjednici su također prezentirani i planovi za 27. izdanje Turopoljske trke i 3. izdanje Sretne trke, čija organizacija ide prema utvrđenom rasporedu. Na sjednici je također predstavljen i novi blagajnik Kluba, g. Danijel Trgovac.

Svi u Klubu se raduju suradnji s novo-izabranim vodstvom Kluba te nastavljamo rad sa svim započetim aktivnostima u 2019.