MK Velika Gorica nastavlja uspješan niz na Zimskoj ligi trčanja

Proteklog vikenda naši su članovi nastupili na trećem kolu Samoborske zimske trail lige (SZTL), osvojivši drugo mjesto među 13 ekipa.

Trkači našeg Kluba ostvarili su standardno dobar rezultat na trećem kolu Samoborske zimske trail lige, osvojivši drugo mjesto među 13 timova. Najviše bodova ekipi donijele su Vedrana Janjić s 2. mjestom u ženskoj konkurenciji na dugoj stazi od 15 km, i Jasna Mikulić s 4 mjestom na istoj stazi. U muškoj konkurenciji na dugoj stazi trčali su još Hrvoje Mikulić (13. mjesto), Josip Martinović (15. mjesto) i Marijan Malčević (18. mjesto).

Na kratkoj stazi od 8 km trčali su Kristina Terzić i Goran Novak, dodavši vrijedne bodove za 2. mjesto ekipe nakon tri kola. S tri izvrsna nastupa Vedrana Janjić i Jasna Mikulić drže prvo i drugo mjesto u ligaškom poretku duge staze, pa će biti zanimljivo pratiti njihove nastupe do kraja lige koja ima jedanaest kola.

Čestitamo našim članovima na održavanju forme u ovom hladnijem periodu. Kako bi se reklo: “Kilometri odrađeni u ovim hladnim i snježnim uvjetima, dok je konkurencija na suhom i toplom, broje se kao dvostruki!”