MK Velika Gorica nastupio na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke

Proteklog vikenda, 18. i 19.07.2020. održano Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke u Zagrebu gdje je nastupilo troje naših članova.

Anja Petračić, Lucija Sever i Nina Vuković, članice Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, nastupile su u subotu 18.07.2020. na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniorki.Natjecanje se održalo u Zagrebu na stadionu Mladosti, a naše atletičarke su nastupile na trci 400m za juniorke.

U vrlo jakoj konkurenciji discipline u kojoj je trčalo trideset i pet natjecateljica iz svih krajeva Hrvatske razvrstanih u tri jakosne skupine, najbolje se snašla Nina Vuković, koja je u cilj ušla kao četveroplasirana u vremenu od 57,89, što je ponovno njen osobni rekord. Lucija Sever ostvarila je vrijeme od 1:07,72, a Anja Petračić 1:12,93.
Čestitamo curama na odličnom nastupu i ostvarenim rezultatima u disciplini koja im, pojašnjeno sportskim rječnikom, “ne leži”.

Ukupni rezultati Prvenstva Hrvatske za mlađe juniorke su dostupni ovdje, a velika fotogalerija će uskoro biti na našim Facebook stranicama.