Život u pokretu

Naš program Život u pokretu osmišljen je za rekreativce koji u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnih trenera mogu napraviti svoje prve korake u rekreativnom trčanju i potom napredovati do razine koju si zacrtaju, uključujući  utrkivanje na dužim i kraćim dionicama. Organizirana Škola trčanja osmišljena je prvenstveno za odrasle, paralelno s Atletskom školom koja okuplja našu mladež. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu stadiona u Velikoj Gorici te na raznim stazama po gradu i okolici, uključujući stazu na kojoj se održava i naša poznata Turopoljska liga trčanja.

Kontakt trenera

Molimo sve zainteresirane da nam se jave na e-poštu ppehar_toni@hotmail.comdopredsjednik@mkvg.hr ili na telefon 099-406-5137.

 

Termini treninga i cijena

Treninzi se održavaju nekoliko puta tjedno, u kasnopopodnevnim i večernjim terminina, prilagođavajući se potrebama polaznika.

Mjesečna članarina za program Život u pokretu iznosi 30,00 eura za jednu osobu, a članovi Maraton kluba Velika Gorica mjesečno plaćaju 20,00 eura. Za više članova iz iste obitelji ili životne zajednice dogovaraju se posebni popusti.

Podaci za uplatu članarine:

Primatelj: Maraton klub Velika Gorica, HBZ 80, 10410 Velika Gorica
IBAN: HR9723600001102397416
Model: HR00
Poziv na broj: 11-<mjesec><godina>
Opis plaćanja: ZP-11 <mjesec><godina>, <prezime> <ime>
Šifra namjene: COST

 

Primamo nove članove, upišite se

Upisi u školu trčanja i program Život u pokretu mogu se napraviti online ili na mjestu treninga. Svi polaznici prilikom pristupanja predaju osobne podatke i potpisuju formular za pristupanje.

Ispunjeni formular poslati i tajniku Kluba na tajnik.mkvg@gmail.com.

Ako volite trčanje, želite napredovati i pri tom se zabaviti, pridružite nam se!

 

Ispunite upitnik

Nakon što je program Život u pokretu par godina bio u mirovanju, došlo je vrijeme da ga oživimo. U gradu velikom kao Velika Gorica ima na stotine trkača rekreativaca koji sami ‘peglaju’ kilometre po gradskim ulicama, razmišljajući kako bi bilo ljepše da imaju društvo. Evo, društvo je tu, čeka vas, bilo da ste početnik u trčanju ili rekreativac koji već ima nešto kilometara u nogama.

Ispunjavanjem ankete pomoći ćete nam da dobijemo bolji uvid u želje i potrebe potencijalnih polaznika Škole trčanja, jer ona je osmišljena upravo zbog vas i program škole prilagodit će se vama.

 

Često postavljana pitanja

Koji su termini i kako se prijaviti?

Gdje se odvijaju treninzi?

Što je potrebno ponijeti sa sobom?

Postoje li svlačionice?

Jesu li su mi potrebni osobni dokumenti?

Koliko je naporan trening Života u pokretu?

Što i kada smijem pojesti prije treninga?

Treba li ponijeti vodu?