Nakon nastupa na Bilogora Trailu, osigurano mjesto u Top 3 u KontinenTrail ligi


Trail ekipa Maraton kluba Velika Gorica uspješno je nastupila na Bilogora Trailu, šestom kolu KontinenTrail lige, osvojivši ekipno četvrto mjesto. S tim plasmanom osigurano je minimalno treće mjesto uoći finala lige koje se održava za četiri tjedna u Lici.

Continue reading

Uspješan nastup na Varaždinskom polumaratonu, unatoč vrućini padali su i osobni rekordi


Varaždinski polumaraton održan je u nedjelju 17. rujna kao 11. kolo Hrvatske atletske cestovne lige, ali i kao utrka Prvenstva Hrvatske. Na polumaratonskoj utrci sudjelovalo je petero naših predstavnika.

Continue reading

Vedrana Janjić je vodeća trkačica u Hrvatskoj atletskoj cestovnoj ligi, MKVG na petom mjestu od 52 kluba


Vedrana Janjić na prvom je mjestu nakon održanih deset utrka u sklopu 1. Hrvatske atletske cestovne lige, a Maraton klub Velika Gorica je na petom mjestu od 52 kluba koja su sudjelovala u ligi.

Continue reading

MKVG opet na pobjedničkom postolju, treće mjesto na Ogulin Trailu i drugo mjesto u ligi


Trail ekipa Maraton kluba Velika Gorica opet je imala izvrstan nastup u KontinenTrail ligi, osvojivši treće mjesto na Ogulin Trailu. Nakon pet kola MKVG je na drugom mjestu ekipnog poretka lige, a u kalendaru su još dvije utrke.

Continue reading

Vedrana Janjić je naša nova IronWoman!


Naša istaknuta članica Vedrana Janjić proteklog je vikenda ostvarila nevjerojatan pothvat –  postala je IronWoman! Vedrana je u Austriji završila svoj prvi Ironman triatlon, koji se sastoji od 3,8 km plivanja, 180 kilometara bicikliranja i trkačkog maratona (42,2 km).

Continue reading

Bruno Škrinjarić nastupio na Svjetskom prvenstvu u Ironman 70.3 triatlonu u Finskoj


Naš član i tajnik Maraton kluba Velika Gorica Bruno Škrinjarić je prošloga vikenda nastupio na Svjetskom prvenstvu u Ironman 70.3 triatlonu koje je održano u Lahtiju u Finskoj.

Continue reading

Opet odličan nastup u KontinenTrail ligi, treće mjesto za MKVG na Ozalj & Vrhovac trailu


Ekipa Maraton kluba Velika Gorica zabilježila je još jedan odličan nastup u KontinenTrail ligi, osvojivši treće mjesto na Ozalj & Vrhovac Trailu i zadržavši treće mjesto u ekipnom poretku nakon četiri održana kola.

Continue reading

Vedrana Janjić i Jasminka Zvonar zlatne na Noćnoj Desetki na Jarunu


Vedrana Janjić i Jasminka Zvonar okitile su se zlatnim medaljama na Noćnoj Desetki, održanoj na Jarunu. Osvojile su prva mjesta u svojim dobnim kategorijama, a Vedrana je bila i treća najbrža hrvatska trkačica. Utrka je bila 10. kolo Hrvatske atletske cestovne lige.

Continue reading

Darko Radić odličan na utrci Cvjetnom obalom, Prpe opet aktivni, triatlonci odradili olimpijsku dužinu


Na morskoj obali, u Međimurju, u Varaždinu i na Jarunu sudjelovali su naši članovi proteklog vikenda u utrkama u stadionskom i cestovnom trčanju i triatlonu, a opet je osvojeno nekoliko medalja.

Continue reading

Jasna i Hrvoje Mikulić pokorili Žumberak, Severina Prpa treća u Dugoj Resi


Maraton klub Velika Gorica ovog je vikenda bio zastupljen na Žumberak Trailu te na Grin Run cestovnoj utrci u Dugoj Resi.

Continue reading