Odlično zatvaranje sezone za MK Velika Gorica

Proteklog vikenda, u nedjelju, 15.11.2020., seniori i veterani MK Velika Gorica nastupili su na 35. Plitvice polumaratonu te postigli odlične rezultate.

U muškoj je konkurenciji naš najbolje plasirani član bio Bruno Škrinjarić, koji je utrku završio za 1:16:35 te se popeo na ukupno treće mjesto u muškoj konkurenciji. Iako se radi o jednim od najtežih polumaratona u Hrvatskoj s ukupnom visinskom razlikom od skoro 400 metara, Bruni je ovo novi osobni rekord na ovoj distanci. Nakon Brune u cilj ulazi i Josip Martinović koji je prvi put nastupio na ovoj utrci te s vremenom 1:39:50 zauzeo ukupno 14. mjesto kod muškaraca, a samo sekunde su ga dijelile od bronačne medalje u svojoj dobnoj kategoriji.

U ženskoj konkurenciji boje Kluba je branila Renata Horvatek, koja je utrku savladala za 2:00:10 i osvojila 3. mjesto u kategoriji Ž45.

Čestitamo svim našim članovima na sjajnim rezultatima, čime su i službeno zaključlili ovu veoma turbulentnu atletsku sezonu. Sada svima slijedi kratak predah prije početka priprema za, nadamo se, regularnu corona-free natjecateljsku 2021 sezonu.

Ukupni rezultati 35. Plitvice polumaratona dostupni su ovdje.