Mlade snage MK Velika Gorica nastupile na Krosu Sportskih novosti

U subotu, 13.4.2019., Maraton klub Velika Gorica sudjelovao je na Krosu sportskih, što je ujedno bilo i prvenstvo osnovnih i srednjih škola Hrvatske u Zagrebu na Bundeku. Naš je Klub nastupio s 50-ak članova naše Atletske škole te ostvario sjajne 3 pobjede, 3 druga mjesta, 1 treće mjesto i 1 peto mjesto.

Prva na start je krenula Nina Vuković za 1-2 razrede srednjih škola te se odmah okitila zlatom.

Odmah iza Nine uvjerljivu pobjedu od 12 sekundi prednosti ostvaruje i Zeta Hečimović Obradović za 4 razrede osnovnih škola koja se također penje na najviše postolje. Nakon Zete, za 4. razrede osnovnih škola Ivan Toma Aščić osvaja 2. mjesto u konkurenciji učenika.

Za 5. razrede osnovnih škola izdvajamo uvjerljivu pobjedu Livije Debelić te 2. mjesto Hane Tašaković koje su svoje konkurentice ostavile velikih 16 sekundi.

Za 6. razrede osnovnih škola Tena Petračić se kiti srebnom dok Ema Vuković zauzima 5. mjesto.

Konačno, u konkurenciji 7. razreda osnovnih škola Tena Matrinec zauzima 3. mjesto.

S ukupno 8 osvojenih medalja i nekoliko zapaženih rezultata među 1-10 plasmana trener kluba Franjo Gavranović je ponosan na svoje mazatore koji slijede klupski slogan, “treniraj jako, pobjeđuj lako”!

Čestitke svim našim mladim članovima na odličnim rezultatima.

Ukupni rezultati Krosa sportskih novosti dostupni su ovdje, a velika galerija slika će uskoro biti dostupna na Facebook stranicama MK Velika Gorica.