Devčiću za dlaku izmakla bronca u Zagrebu

U nedjelju, 18.4.2021., u Zagrebu održano je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske na 10000 m i hodanju na stazi gdje je nastupio naš Berislav Devčić. U subotu i nedjelju, 17. i 18.4.2021., na Medvednici kod Snježne kraljice je također održano  pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u super sprint i sprint kros duatlonu gdje je nastupio Bruno Škrinjarić.

Na brzom hodanju na 10000 m nastupio je Berislav Devčić koji je s vremenom od 59:46,0 zauzeo 4. mjesto te ga je malo dijelilo od bronce.

Bruno Škrinjarić je nastupio na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u super sprint i sprint kros duatlonu, utrkama objedinjenim pod nazivom Green devil, koje se održalo na zagrebačkom Sljemenu. Priroda se odlučila malo našaliti, tako da je za sredinu travnja pripremila prave zimske uvjete na samom vrhu Medvednice – snijeg, mraz, blato, bljuzga, hladnoća… Sve u svemu, prava zimska idila, ali ujedno i “točno ono što se traži” od neke “kros” discipline. No, Bruno se odlično snašao i pod ovim uvjetima te se plasirao na 6. mjesto u ukupnom poretku te kao drugoplasirani u dobnoj kategoriji M30.

Čestitke svim našim članovima na odličnim rezultatima ovog vikenda.

Ukupni rezultati PH u brzom hodanju dostupni su ovdje, a ukupni rezultati PH u super sprint i sprint kros duatlonu dostupni su ovdje.