Vuković srebrna u Zagrebu

Proteklog vikenda, subotu i nedjelju, 10. i 11.07.2020., na stadionu Mladost u Zagrebu održan Kup i ekipno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke gdje je nastupilo dvoje naših članova.

Iako još juniorka, naša Nina Vuković se hrabro suprotstavila elitnoj konkurenciji od dvadeset i jedne natjecateljice u trci na 800 metara i u cilj ulazi kao drugoplasirana u ukupnom plasmanu, s vremenom 2:14,68, što je Ninin novi osobni, a i klupski rekord.

Berislav Devčić, klupski neuništivi veteran, nastupio je u disciplini bacanje kladiva, a ostvarenim rezultatom zauzima četrnaesto mjesto, dok je u  brzom hodaju na pet kilometara postigao vrijeme 29:24,81,dovoljno za ukupan plasman na šestu poziciju.

Čestitamo Nini i Berislavu! Klupske aktivnosti, uz svakodnevne treninge, nadalje su usmjerene na Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke koje će se održati slijedeći vikend (18. i 19. 07.2020.) u Zagrebu.

Ukupni rezultati Kupa i ekipnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke su dostupni ovdje, a velika fotogalerija će uskoro biti na našim Facebook stranicama.