Vuković i Petračić nastavljaju s fantastičnim nizom rezultata

U subotu, 20.02.20201., na zagrebačkom Velesajmu održano je Ekipno dvoransko Prvenstvo Hrvatske, prva liga – 3 kolo. Iz Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica odličan nastup imale su naše članice Nina VukovićTena Petračić koje su se natjecale u disciplini 800 m.

Nina Vuković (juniorka) i Tena Petračić (kadetkinja), članice Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, kao i prethodnog vikenda, nastupile su u disciplini 800 m i u potpunosti rezultatski opravdale očekivanja svojim dominantnim nastupima.

Nina Vuković je u ukupnom plasmanu premoćno zauzela prvo mjesto i u trci koja se može prezentirati u udžbenicima, postavila svoj novi osobni rekord u vremenu 2:12,72 . Uz respektabilan rezultat, na konto Kluba upisana su i tri nova osvojena boda u Prvoj atletskoj ligi.

Ništa manje nije bila uspješna i Tena Petračić, koja s vremenom 2:23,36 kod ulaska u cilj zauzima osmu poziciju  ali i ona ruši osobni rekord u dvorani i to za 00:03,80.

Takvo dostignuće rezultata u atletici se vrednuje kao enorman napredak, pa osim Nini i Teni klupska čestitka je adresirana i na trenera Franju Gavranovića koji predano radi sa svim polaznicima Atletske škole i iz njih uz disciplinu, rad i motivaciju izvlači najbolje rezultate koje mogu postići u svojim uzrasnim kategorijama.

Ukupni rezultati 3. kola Ekipno dvoransko Prvenstvo Hrvatske za seniore/ke dostupni su ovdje.