Uspješno zatvaranje sezone za MK Velika Gorica

Proteklog vikenda naši su članovi nastupili na dvije utrke. U subotu, 12.11.2022., održano je Prvenstvo Hrvatske u 12-satnom trčanju gdje je boje Kluba branio Berislav Devčić. U nedjelju je pak održano 35. izdanje Polumaratona Ivan Starek, gdje su nastupila 3 naša člana.

Što se tiče PH u 12-satnom trčanju, Berislav Devčić je prešao zavidnu udaljenost od 82 km i 71 m te ukupno zauzeo 33. mjesto u ukupnom poretku.

Na Polumaratonu Ivan Starek koji se održao na zagrebačkom Jarunu, najbolje vrijeme od naših članova ostvario je Josip Martinović, s plasmanom 1:29:23, što mu je ujedno i novi osobni rekord na polumaratonu. Ovim je rezultatom završio 6. u kategoriji M40. Od naših ostalih predstavnika, Marijan Malčević utrku završava za 1:45:11, čime isto postavlja svoj novi rekord na ovoj distanci (26. mjesto M45), dok naša jedina predstavnica ljepšeg spola Vedrana Janjić utrku završava za 1:46:36 i penje se na 7. mjesto u kategoriji Ž40.

Ovime je završila natjecateljska sezona za ovu godinu. Našim članovima slijedi kratki odmor, pa onda već pripreme za sljedeću godinu i nove izazove.

Ukupni rezultati Prvenstva Hrvatske u 12-satnom trčanju dostupni su ovdje, a ukupni rezultati Polumaraton Ivan Starek su dostupni ovdje.