Škrinjarić 4. na Marco Polo Challenge Srednje dugom triatlonu

 

U subotu i nedjelju, 18. i 19.9.2021., održano je niz utrka diljem lijepe naše gdje su nastupili i naši seniori. Josip Martinović nastupio je na Rab trailu, Nedjeljko Babić nastupio je na 2. Varaždinskoj utrci vatrogasaca, dok je Bruno Škrinjarić nastupio na Prvenstvu Hrvatske u Srednje dugom triatlonu u Korčuli.

Josip Martinović je nastupio na Rab trailu na utrci od 23 km s preko 500 metara ukupne visinske razlike. No Josip je odlično snašao te je završio na ukupno 8. mjestu za 2:17:44.

Nedjeljko Babić je nastupio na 2. Varaždinskoj utrci vatrogasaca, na utrci od 5 km. Nedjeljko je utrku zavšio za 22:29 te je završio na 4. mjestu u svojoj dobnoj kategoriji.

Konačno, Bruno Škrinjarić je nastupio na PH u Srednje dugom triatlonu koje se održalo u sklopu Marco Polo Challange utrke na Korčuli. Bruno je završio završio na 4. mjestu u ukupnom poretku te na srebrnoj poziciji u svojoj dobnoj kategoriji. Prenosimo Brunine dojmove koji kaže… “Iako je plivanje započelo u kišnim i tmurnim uvjetima, već na bajku je zasjalo sunce koje nas je i pratilo ostatak utrke. Kako je praktički nemoguće uspoređivati dvije različite utrke ove distance, evo par usporedba s istom utrkom od lani. Na plivanju sam uspio skinuti oko 2 minute, premda je ovo svakako više zasluga klupskog kolege koji je vukao i vodio do bova, dok sam ja samo “slijedio mjehuriće”. Na bajku sam skinuo isto oko 2 minute i, iako se ovo ne čini puno, zadovoljan sam. Ovoga sam puta prvi put vozio isključivo “na watte”, zanemarujući brzinu potpuno. Držao sam ono što znam da mogu držati, te usporavao i ubrzavao po potrebi. Cilj mi je bio sačuvati dovoljno energije za trčanje da mi se ne dogodi ono od lani – preživljavanje od 10-og kilometra. I svakako je uspjelo, pošto sam imao prvo vrijeme trčanja na polumaratonu na cijeloj utrci, kojeg sam završio za 1:18:05.

Čestitamo svim našim članovima na odličnim rezultatima!!

Ukupni rezultati Rab traila su dostupni ovdje, a rezultati PH u Srednje dugom triatlonu su dostupni ovdje.