Priznanje za organizaciju Sretne trke u Gorskom kotaru

U sklopu svečane sjednice Općinskog vijeća Brod Moravice, a povodom Dana Općine Brod Moravice 17. kolovoza 2018., načelnik općine Dragutin Crnković uručio je godišnje nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama. Tom prilikom član našeg Kluba Želimir Delač preuzeo je priznanje za organizaciju Sretne trke u selu Gornji Kuti koju drugu godinu za redom organizira Maraton klub Velika Gorica u suradnji s Hrvatskom čitaonicom sela Kuti.

Želimir Delač je nakon dobivenog priznanja istakao da je ovo priznanje veliki poticaj za daljnji rad i organizaciju Trke, za koju su pored njega zaslužni još neki članovi Kluba, a posebno je naglasio veliku podršku i rad predsjednika Darka Batkovića te ostalih vrijednih pojedinaca, a među njima je posebno izdvojio rad tajnika Brune Škrinjarića te prvih začetnika Trke – Jasminke Zvonar i Esada Tašakovića, koji su svi nesebičnim radom i zalaganjem doprinjeli uspješnoj organizaciji Trke i dobivenom priznanju.

Pored Maraton kluba Velika Gorica u uspješnoj organizaciji Sretne Trke posebno je važno istaknuti i rad vrijednog suorganizatora Hrvatske čitaonice sela Kuti koja je zajedno sa mnogim vrijednim pojedincima iz ovog goranskog kraja isto tako zaslužna za dobiveno priznanje.

Ovim priznanjem MK Velika Gorica nastavlja s uspješnim radom na organizaciji trka. Pored Turopoljske trke i Dječjeg jesenskog krosa, Sretna trka ovime postaje još jedno uspješno organizacijsko postignuće s kojim Klub širi okvire svojeg djelovanja i kroz organizaciju sportskih natjecanja izvan Grada Velike Gorice i Zagrebačke županije.