MK Velika Gorica nastupio na Prvenstku Hrvatske u maratonu 2018

U nedjelju, 3.6.2018., u živopisnim Plitvičkim jezerima održano je prvenstvo Hrvatske u maratonu i utrka polumaratona kao popratna utrka. Uzrka inače slovi kao jedan od najtežih polumaratona a žarko sunce i brežuljkasta ruta predstavili su samo dodatni izazov.

Najbrži naš predstavnik bio je Bruno Škrinjarić, koji je polumaraton završio za 1:27:28 te završio na 9. mjestu ukupno i 5. kod muških seniora. Nedugo nakon Brune u cilj ulazi i Mladen Tisaj s vremenom 1:35:25 što mu je bilo dovoljno za 20. mjesto ukupno i 4. mjesto u kategoriji M45. Naš treći predstavnik na polumaratonu, Ante Marijanović, kojemu je ovo bio prvijenac na Plitvicama, utrku je završio za 1:54:12 te zauzeo 111. mjesto ukupno i 44. kod muških seniora.

Naša jedina ženska predstavnica, biser našeg Kluba, Jasminka Zvonar, utrku završava za 1:44:31 te se penje na 8. mjesto ukupno i kiti se zlatom u kategoriji Ž45.

Na prvenstvu Hrvatske u maratonu je nastupio jedan od naših najiskusnijih članova – Želimir Delač. Želimir je maraton istrčao za 3:40:37 te zauzeo 51. mjesto ukupno i 4. mjesto u kategoriji M55.

Čestitamo svim našim članovima na odličnim rezultatima. Posljednja služebna utrka proljetnog dijela natjecanja je sljedećeg petka u Karlovcu nakon čega slijedi mali ljetni odmor.

Ukupni rezultati utrka su dostupni ovdje.