Martin Marčec srebrni u Varaždinu

Proteklog vikenda, 09.10.2022., u Varaždinu je održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za starije kategorije Hrvatske atletske lige sjever. Na ovom natjecanju u organizaciji Atletskog kluba Sloboda iz Varaždina, Atletsku školu Maraton kluba Velika Gorica na natjecanju je predstavljao Martin Marčec, naš vrijedni i uporni dugoprugaš kojeg nije obeshrabrio prethodni niz od nekoliko plasmana nadomak medalje u ukupnom poretku.

Martin, dakle, ne bi bio Martin, da ga ne krasi upornost i sportski duh, jer on je primjer atletičara koji prihvaća činjenicu da na trci nemate protivnika u natjecatelju do sebe, nego je vaš suparnik nakon što se oglasi startni pištolj, jedino i samo štoperica.

Martin je na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za starije kategorije Hrvatske atletske lige sjever u disciplini od 3000 m navedenu stazu istrčao u vremenu 10:17,32 min., i u konačnici zauzeo drugo mjesto osvojivši srebrnu medalju u kategoriji mlađih juniora.

Bravo Martin, ti si sportska inspiracija svim polaznicima Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica!!

Ukupni rezultati Pojedinačnog PH HALS-a su dostupni ovdje, a velika fotogalerija će uskoro biti dostupna na našim Facebook stranicama.