Dodatne majice i medalje za 17. Dječji jesenski kros

17. Dječji jesenski kros grada Velika Gorica 2019.

 

Drage trkačice i trkači, draga djeco i roditelji,

zahvaljujemo se svima na sudjelovanju na Dječjem jesenskom krosu grada Velika Gorica te se nadamo da ste svi uživali u natjecanju, rekreaciji svježem zraku i dobrom društvu. Na ovogodišnjem izdanju Dječjeg krosa je sudjelovalo preko 420 djece u pratnji vjerojatno dvostruko toliko roditelja, što je rekordan odaziv na ovu sportsku manifestaciju unazad zadnjih 10 godina.

Rezultati Dječjeg krosa dostupni su OVDJE, a galerija fotografija će uskoro biti dostupna na našim Internet i Facebook stranicama.

Službeno se ispričavamo svoj djeci i roditeljima koja jučer nisu uspjela dobiti svoju majicu i medalju. Naime, pošto se na ovoj manifestaciji većina prijava obavi na licu mjesta prije same utrke, količina majica za svako izdanje Dječjeg krosa se naručuje prema broju sudionika iz prošla dva izdanja ove utrke. No, ove godine, uz pomoć lijepog vremena, pomicanja Dječjeg krosa u stari termin i naših marketinških akcija po školama i vrtićima, broj djece koji je nastupio je bio rekordan u zadnjih 10 godina te je organizator bio ugodno iznenađen velikim odazivom djece i njihovih roditelja.

Sukladno tome, ljubazno molimo sve roditelje i djecu da popune kratki obrazac za naručivanje dodatnih medalja i majica dostupan na poveznici dolje. Ovo ćemo ostaviti otvoreno do kraja ovog tjedna, a o terminu preuzimanja istih ćemo Vas naknadno kontaktirati.

Kako organizacija manifestacije ove magnitude zahtijeva puno vremena i planiranja, a uspješnost samog projekta ovisi o više ljudi i njihovoj međusobnoj komunikaciji, sitne greške i propusti se uvijek dešavaju. Kako bi ovo sveli na minimum pozivamo Vas da, dok ste još puni dojmova i dobro se sjećate Dječjeg krosa, ispunite kratku anketu o Vašim iskustvima s ovogodišnje utrke – sve ono dobro, sve ono manje dobro, zapravo sve što Vam padne na pamet. Ovo je prilika da nam kažete sve što niste stigli na licu mjesta, a Vaši će nam odgovori uvelike pomoći u organizaciji Dječjeg krosa sljedeće godine. Anketi možete pristupiti klikom na gumb dolje.

Na kraju, još se jednom zahvaljujemo našim suorganizatorima, Gradu Velika Gorica i Zajednici športskih udruga grada Velika Gorica.

Zahvaljujemo i svim pokroviteljima i sponzorima bez kojih ovo ne bi bilo moguće: Zagrebačka županija, Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke Županije, Turistička Zajednica Grada Velike Gorice, OŠ Eugen Kvaternik, OŠ Juraj Habdelić, Školski Sportski Savez Grada Velike Gorice, VG Čistoća, VG Komunalac, Gradsko društvo crvenog križa Velika Gorica, BIMUS d.o.o., Ugostiteljski obrt Zvonimir, McDonald’s Velika Gorica, Urban Sport d.o.o., Naturalis d.o.o.

Najveća hvala i svim volonterima koji su nam pomogli i članovima DVD-a Turopolje na redarstvu.

Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine u još većem broju.

Organizacijski tim Dječjeg jesenskog krosa,
Maraton klub Velika Gorica