Devčić uspješan u Novom Mestu

 

U subotu, 5.3.2022., održano je veteransko prvenstvu Slovenije u Novom Mestu, na kojem je nastupio i naš Berislav Devčić. Dan kasnije, u nedjelju, 6.3.2022., održano je još jedno izdanje popularne Holjevke – cestovne utrke kroz samo srce Zagreba Avenijom Večeslava Holjevca, gdje je boje našeg kluba branio Josip Martinović.

Na veteranskom prvenstvu Berislav je nastupio na utrci od 3000 m brzog hodanja te je s vremenom od 16:45,03 odnio ukupnu pobjedu! Našem Beri slijedi kratki oporavak jer već sljedećeg vikenda nastupa opet u Novom Mestu na dvoranskoj veteranskoj Balkanijadi.

Josip je pak nastupio na Holjevci – utrci od 10 km kroz samo srce Zagreba. Utrku je završio u vremenu 41:00,00 čime je završio na 21. mjestu u ukupnom poretku, te se okitio srebrnom medaljom u kategoriji M40. Josip će također uzeti kratku stanku, a onda ga čeka nastup na Zagreb proljetnom polumaratonu u drugoj polovici ožujka.

Čestitamo našim atletičarima na super rezultatima. Sljedeće službeno klupsko natjecanje je Ekipno natjecanje u krosu koje će se održati 13.03.2022. u Labinu.

Ukupni rezultati Dvoranskog veteranskog prvenstva su dostupni ovdje, a rezultati Holjevke su dostupni ovdje.