Berba medalja na Pojedinačnom PH u Krosu za članove MK Velika Gorica

U subotu, 2.11.2019., u Virovitici se održalo Prvenstvo Hrvatske u krosu. U konkurenciji 20 klubova iz cijele lijepe naše nastupio je i Maraton klub Velika Gorica s 13 predstavnika naše Atletske škole te ostvario izvanredan uspjeh uzevši 3 srebra i jednu broncu.

Prvo je naša mlađa juniorka Nina Vuković osvojila srebro na utrci od 3000 m. Odmah nakon toga naš limač Ivan Toma Aščić osvaja srebro na utrci od 800 m. Nakon Ivana, u najjačoj konkurenciji mlađih kadetkinja, Tena Petračić osvaja srebro na utrci od1000 m. Berbu medalja za članove našeg Kluba zaključuje limačica Zeta Hečimović Obradović koja osvaja broncu na utrci od 800 m.

Treba također napomenuti sjajan plasman Tene Martinec (7. mjesto), Livie Debelić (8. mjesto), Eme Vuković (12. mjesto), Ive Karlović Papak (17. mjesto), Tare Petračić (24. mjesto) te Lucije Breljak u najjačoj konkurenciji mlađih kadetkinja na utrci od 1000 m. Od naših predstavnika još su nastupili i kadet Martin Marčec i kadetkinja Lucija Sever na 2000 m dok Anja Petračić u konkurenciji mlađih juniorka osvaja 11. mjesto.

Bravo za naše mazatore na ovim odličnim rezultatima! Sada nam slijedi odmor i početak rada i priprema za još bolju 2020 godinu.

Ukupni rezultati utrka biti će dostupni na stranicama HAS-a ovdje a velika fotogalerija će biti uskoro dostupna na Facebook stranici MK Velika Gorica.