Državno prvenstvo u krosu Školskih sportskih društava RH

U organizaciji Hrvatskih školski sportskih saveza, u petak 26.11.2021., u Poreču je održano Državno prvenstvo školskih sportskih saveza Republike Hrvatske u krosu.

Veliki uspjeh na ovom državnom natjecanju ostvarila je ženska ekipa GIMNAZIJE VELIKA GORICA koja je u ukupnom plasmanu zauzela fenomenalno drugo mjesto, a cure koje su predstavljale velikogoričke gimnazijalke/ce su ujedno i dugogodišnje članice Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica: Tena Petračić, Tena Martinec, Tara Petračić i Anja Petračić.

Maraton klub Velika Gorica čestita curama na odličnom rezultatu i kvalitetnoj promociji škole koju pohađaju i  grada Velike Gorice iz kojeg dolaze, a njihovom profesoru gos. Gordanu Polanu zahvaljujemo na korektnoj suradnji i edukativnoj prezentaciji i popularizaciji  atletike kao kraljice sportova.

Još jedna članica Atletske škole Maraton kluba, Chiara Menalo, nastupom za ženski tim Osnovne škole „Eugen Kvaternik”, sudjelovala je u ostvarivanju zapaženog rezultata i plasmana na treću poziciju  ukupnog plasmana Osnovnih škola, na natjecanju koje uz sebe veže epitet, slobodno možemo reći, reprezentativnog školskog natjecanja .