MK Velika Gorica počinje s upisom novih članova

S početkom nove školske godine dolazi nam vrijeme da pojačamo snage našeg Kluba novim članovima! Maraton klub Velika Gorica se svojim djelovanjem već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara kao i putem organizacije sportskih manifestacija koje svi već dobro znate – Turopoljske trke, Sretne trke, Dječjeg jesenskog krosa i Turopoljske lige trčanja.

Rad s atletičarima provodimo u sklopu dvaju programa – Atletske škole i Života u pokretu – te nudimo programe za atletičare i za rekreativce.

Atletska škola našeg kluba namijenjena je svima koji se žele aktivno baviti atletikom te cestovnim ili trail trčanjem! Naši članovi redovito nastupaju na Prvenstvima Hrvatske u atletici, polumaratonu, maratonu, trailovima, kao i na drugim brojnim utrkama diljem lijepe naše. Program atletske škole se odvija svaki radni dan u tjednu pod stručnim vodstvom Višeg sportskog trenera atletike Franje Gavranovića. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Gorica“ u Velikoj Gorici. Kao što možete vidjeti na slici i na promotinvom videu ispod, raspon godina naših članova je sve od “đaka prvaka” pa sve do starijih atletičara. Više informacija o našoj Atletskoj školi kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.

Program Život u pokretu namijenjen je svim rekreativcima kojima je više do opuštanja i održavanja zdravog tijela i duha nego do natjecanja. Treninzi se odvijaju u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnog trenera Franje Gavranovića. Program je namijenjen za sve uzraste. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Gorica“ u Velikoj Gorici. Više informacija o programu Život u pokretu kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.

Više informacija o našem Klubu, našim utrkama i programima te načinu kako pristupiti klubu dostupne su na našoj Internet stranici i našoj Facebook stranici.

Sve zainteresirane molim da se jave našem treneru Franji Gavranoviću (091/8887229).

Veselimo se vidjeti Vas na treninzima i natjecanjima!

Vaš Maraton klub Velika Gorica