Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije

U utorak, 15.10.2019., članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica sudjelovali su na krosu Zagrebačke županije u Zelini i postigli sjajne rezultate.

Na teškoj i zahtjevnoj stazi prvo je Ivan Toma Aščić osvojio u utrci učenika za 5. i 6. razred izvrsno 3. mjesto u konkurenciji preko 100 natjecatelja.

Nakon njega, u utrci učenica 7. i 8. razreda naše mazatorice su pokazale sav talent. Pobjedničku poziciju zauzela je Tena Petračić i time treću godinu za redom Tena ne zna za poraz na županijskom krosu. 2. mjesto osvaja Tena Martinec, dok se na 4. mjesto penje Ema Vuković, na 8. mjesto Tara Petračić, 9. mjesto Lucija Sever i 15. mjesto Iva Karlović Papak u konkurenciji preko 100 natjecateljica. Tena, Tara i Lucija su osvojile ekipno 1 mjesto i osigurale put u Poreč na finalni kros Županija!

U utrci učenica 5. i 6. razreda 19. mjesto osvaja Lucija Breljak a 32. mjesto Brigita Grčić.

Čestitamo svim našim mladim članovima na odličnim rezultatima! Sada se okrećemo Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu koji se 2.11.2019. održava u Virovitici gdje zaključujemo ovu veome plodonosnu sezonu!