MK Velika Gorica uspješan na Karlovačkom ceneru

U petak, 11.6.2021., održano je 9. izdanje Karlovačkog cenera, gdje je nastupilo preko 700 natjecatelja iz cijele Hrvatske, ali i respektabilni atletičari iz Kenije i Etiopije. Naš je Klub bio zastupljen s kompletnom muškom i ženskom ekipom.

Od naših ženskih predstavnica prva u cilj ulazi Lana Pečnik s vremenom 0:46:11. Nakon Lane, u cilj ulazi i Sanja Klarin s vremenom 0:49:21 što joj je ujedno i novi osobni rekord na 10 km. Nedugo nakon Sanje, u cilj ulazi i naša treća naša predstavnica, Jasna Mikulić, kojoj je ovo bio klupski prvijenac kojeg je veoma uspješno završila s vremenom 0:50:38.

Kod muškaraca smo imali jednog predstavnika na “Elite utrci” i dvojicu na glavnoj utrci. U elitnoj utrci je nastupio Bruno Škrinjarić, koji utrku završava s vremenom 0:33:50. Nakon Brune, ciljnom linijom prolazi i Martin Pečnik u vremenu 0:39:11. Naš treći član muškog tima, Hrvoje Mikulić, kojemu je također ovo bio klupski prvijenac, utrku završava za 0:45:23.

Čestitke svim našim članovima na odličnim rezultatima. Našoj senirorskoj momčadi sada slijedi kratak predah prije Plitvice maratona i polumaratona početkom srpnja, dok se naše mlađe snage već ovoga vikenda natječu u na Zagreb atletskom mitingu, a naša Nina Vuković brarni boje hrvatske reprezentacije na Balkanskom juniorskom prvenstvu u Istanbulu.

Ukupni rezultati Karlovačkog cenera dostupni su ovdje.