Ekipno PH u krosu 2018.

Članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica nastupili su u subotu, 17.03.2018., na ekipnom Prvenstvu Hrvatske u krosu, koje je održano u Koprivnici. Unatoč obilnoj, cjelodnevnoj kiši, koja je recimo odgodila mnoge nogometne utakmice, ona nije spriječila naše mlade atletičare u kategorijma mlađi kadeti, kadeti, mlađe juniorke i juniorke, njih ukupno petnaest da se hrabro upuste u natjecanje po zahtjevnoj i kišom natopljenoj stazi, a sve pod paskom njihovg trenera i velikog motivatora g. Franje Gavranovića.

Kako sportski duh uz sebe veže i pozitivnu energiju ona je značajno participirala u stvaranju odličnih rezultata naših mladih članova.

Mlađe kadetkinje su na stazi od 800 m osvojile ekipno odlično 3. mjesto u konkurenciji 13 klubova i 63 natjecatelja. Ekipu je predvodila Tena Petračić s osvojenom broncom, a iza nje su slijedila Tena Martinec (5. mjesto), Iva Karlović Papak (23. mjesto), Livia Debelić (33. mjesto), Hana Tašaković (38. mjesto) i Tara Petračić (43. mjesto). Jedna od naših ponajboljih kadetkinja, Ema Vuković, nažalost zbog bolesti nije nastupila.

Našu mušku kadetsku momčad su činili Marko Rovinšan, Luka Gagula i Filip Jurenec, koji su na utrci od 1 km osvojili ukupno 9. mjesto. Anja Petračić, Ivna Debelić i Antonija Silaj su branile boje Kluba u ženskoj kadetskoj postavi te osvojile ukupno 14. mjesto.

Naposljetku, naša kapetanica momčadi, mlađa juniorka Nina Vuković je zauzela 3. mjesto na utrci od 2 km.

Čestitke našem mladom pogonu na odličnim rezultatima i hrabrosti da brane boje Kluba usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Dio fotografija pogledajte u galeriji ispod, a cijelu galeriju možete pogledati OVDJE.